Врачанската строителна фирма „Инекс Трейд“ ЕООД получи престижната награда „Работодател

...
Врачанската строителна фирма „Инекс Трейд“ ЕООД получи престижната награда „Работодател
Коментари Харесай

Обявиха „Инекс Трейд“ за „Работодател на годината 2017“

Врачанската строителна компания „ Инекс Трейд “ ЕООД получи влиятелната премия „ Работодател на годината 2017 “ в категория „ Работодатели със важен принос за обезпечаването на претовареност на безработни лица на районния трудов пазар “, научи осведомителна организация BulNews.bg. Почетната грамота взе брачната половинка на притежателя на сдружението Лидия Тъмнишка-Цветкова.
Фирмата е строително-търговско сдружение, което се развива повече от 10 години. В началото на своето учредяване тя започва с 10 индивида личен състав, а в момента в нея работят 155 служащи и чиновници. От общо 22 наети на примитивен пазар през 2017 година, 18 лица работят в новооткрит магазин. 6 са младежите на възраст до 29 години. Наетите лица не престават да работят във компанията след приключване на 6-месечния период на изпитване.
Официалната гала се организира за 14-та поредна година предходната седмица в Агенция по заетостта в столицата. Наградите на отличените работодатели бяха връчени персонално от министъра на труда и обществената политика Бисер Петков и зам.-министрите Зорница Русинова, Росица Димитрова, Султанка Петрова и Лазар Лазаров.
Управителят на „ Инекс Трейд “ ЕООД Илиан Цветков е горделив, че неговата компания е една от 12-те наградени компании в България и единствената от Северозападна България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР