Врачанинът Йонислав Йотов-Тото е големият победител във VIP Brother 2017!

...
Врачанинът Йонислав Йотов-Тото е големият победител във VIP Brother 2017!
Коментари Харесай

BulNews.bg позна: Врачанинът Тото спечели ВИП Брадър 2017, вижте кои са родителите му

Врачанинът Йонислав Йотов-Тото е огромният победител във VIP Brother 2017! Рапърът се окичи с купата „ Любима звезда на България “, а Маргарита Хранова зае почетното второ място. Трета по вота на феновете се класира Миглена Каканашева - Мегз, а четвърта и пета станаха надлежно Александра Петканова и Джулиана Гани.
Булката на Къщата бе посрещната с кошница със зеленчуци от своя брачен партньор Даниел и не съумя да сдържи сълзите си, до момента в който гледаше своите най-хубави моменти в Къщата.
Победителят Тото бе посрещнат от голяма агитка, отпред с дуетната му половинка Лъчо, а някогашните Съквартиранти безусловно го понесоха на ръце из сцената на предаването. Майката на Йонислав е Ани Дамянова /на фотографията до него/, която работи дълги години в ТВ Враца и в „ Конкурент “ по времето на Даниел Бузов. След като напусна Враца, тя сътвори списанието за строителство 1:1, което се радва на забележителна известност в столицата. Бащата на спечелилия - Венцислав Йотов, е основен готвач в ресторант „ Тракийска принцеса “.
За читателите на осведомителна организация BulNews.bg успеха на Тото не е изненада. Медията ни предвижда още на 15 септември, че той ще излезе финален от Къщата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР