Врачанин изумил съседите си с 3-дневен запой, който бил прекъснат

...
Врачанин изумил съседите си с 3-дневен запой, който бил прекъснат
Коментари Харесай

Шок в 18-етажен блок във Враца: Съседи, доктори, пожарникари викат и блъскат вратата на мъж, който не се бил показвал от 3 дни, а когато тя се открехна...

Врачанин изумил съседите си с 3-дневен запой, който бил пресечен от обезпокоените комшии. Историята се разиграла в един от 18-етажните блокове край болничното заведение в града под Околчица в неделя, когато живеещите до жилището на мъжа хора почнали да блъскат и чукат на входната му врата, написа " Конкурент " тази заран.

Тъй като врачанинът имал здравословни проблеми, а бил и трансферирал 60 години, комшиите се тормозили, че му е прилошало в адската горещина. Той не бил излизал от жилището си 3 следващи дни, а не отговарял и на повикванията от коридора.

Негов непосредствен донесъл ключ от входната врата, който обаче не отключил патронника, защото отвътре бил натикан ключа на притежателя. Затова загрижените комшии се обадили на 112 и повикали кола за спешна помощ.

Пристигналият след минути медицински екип също не съумял да се оправи със задачата, по тази причина потърсили помощ от пожарната. Малко преди да дойдат огнеборците, с цел да разбият вратата, тя била открехната от притежателя, който бил във очевидно опиянено от алкохол положение и успокоил всички, че е добре. Лекарският екип пък си тръгнал с колата за спешна помощ, като изпитал облекчение, че въпреки всичко са свършили работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР