Впечатляващото представяне на италианските клубове на международната сцена през този

...
Впечатляващото представяне на италианските клубове на международната сцена през този
Коментари Харесай

За първи път през този век Италия има три финалиста в евротурнирите

Впечатляващото показване на италианските клубове на интернационалната сцена през този сезон докара до неповторимо за Серия " А " достижение през сегашния век: шампионата има три финалиста в евротурнирите.

Интер ще спори с Манчестър Сити за новия победител в Шампионската лига в Истанбул на 10 юни, Рома ще премери сили със Севиля във финала на Лига Европа на 31 май в Будапеща, а Фиорентина ще се опита да стане вторият италиански тим, който победи в Лигата на конференциите, само че ще би трябвало да надвие Уест Хам на 7 юни в Прага. За последно Италия имаше финалисти в три разнообразни шампионата под егидата на УЕФА през сезон 1997/98. Тогава Ювентус отстъпи на Реал Мадрид във финала на ШЛ, до момента в който Интер съкруши Лацио във финала за Купата на УЕФА. Този път обаче финалистите са в три разнообразни шампионата, което значи, че има опция Калчото да се окаже с три първенеца в евротурнирите през актуалната акция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР