Впечатляващата музикална колекция, озаглавена Петя Панева с Оркестъра за народна

...
Впечатляващата музикална колекция, озаглавена Петя Панева с Оркестъра за народна
Коментари Харесай

БНР е издател и продуцент на дебютния албум на Петя Панева

Впечатляващата музикална сбирка, озаглавена " Петя Панева с Оркестъра за национална музика на БНР ", включва девет превъзходни песни, записани с едни от най-хубавите български инструменталисти и аранжирани от композиторите Георги Андреев, Костадин Генчев и Димитър Христов.
Доброто другарство сред Оркестъра за национална музика на БНР и Петя Панева не е от през днешния ден, нито от през вчерашния ден. То е отражение от бдителния взор на състава и неговия диригент Димитър Христов през годините към младата генерация реализатори, измежду които несъмнено се откроява възхитителната Петя Панева. В следващата им среща, албумен дебют за певицата, ясно се долавя зрялото майсторство сред равностойни сътрудници. Музиката, въплътила откровеното им другарство, е красноречив повествовател на истории. 
Една след друга се сменят деветте звукови картини, разкриващи богатата психика на солист, диригент, композитор и оркестър. Дебютният албум на Петя Панева с ОНМ на БНР е не просто музикален артикул, а преживяване, от което струи любов, гений, посветеност, ентусиазъм, майсторство - резултат от неповторимата симбиоза сред виртуозните музиканти с взор на откриватели и пазители на положителните обичаи и един от диамантите във вокалното фолклорно изкуство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР