Войната в Украйнае най-тежката война след Втората световна война. Всички

...
Войната в Украйнае най-тежката война след Втората световна война. Всички
Коментари Харесай

Френски журналист: Макрон искаше да влезе в голямата игра около Украйна, монополизирана от други международни актьори

„ Войната в Украйнае най-тежката война след Втората международна война. Всички промишлености се задъхват с изключение на съветската, която е способна да създава безкрайно количество муниции “. Товазаяви в предаването „ Кой приказва “ по ДарикАлександър Леви,френски журналистсбългарски генезис,създател на медийния канал „ SVODKA “,информиращза протичащото се на фронта в Украйна.

Той дефинира войната като„ лакома “от артилерийска позиция.

Според ЛевиРусия е богата страна на нефт и газ, само че с доста небогати хора.„ Хитърбешеходътна Путин да развърже кесията и да заплаща повече на съветските войнци като тласък “,каза журналистът. Тойкоментираи извършената конференция в Парижпреди дни, на която френският президент Еманюел Макрон сподели, че се позволява включването на западни войски в Украйна.

Изказването му провокира вълна от реакция в Европейски Съюз, като редица страни членки, в това число и България, обявиха, че няма да пращат свои военни сили в Украйна.

„ За Макрон бяха доста по-важни реакциите в света и то по-скоро в Европейския съюз, където неговиятглас взе все по-малко да се чува “,каза Леви. Идопълни, че дейностите на френския президент са израз на предпочитание да влезе в „ огромната игра към Украйна, която е монополизирана от други интернационалните артисти “.

Александър Леви дефинира и неанонсирането посещаване наукраинския президент ВолодимирЗеленски в столицата на Албания като „ неслучайно “,имайки поради огромното количесто муниции, които се съхраняват в складовете там. Тойуточни, че над 80% от оборудването, което употребяват украинските бойци е от„ руско “време.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР