Войната в Украйна, в комбинация със санкциите срещу Русия, представляват

...
Войната в Украйна, в комбинация със санкциите срещу Русия, представляват
Коментари Харесай

Шолц: Германската икономика е заплашена от войната в Украйна

Войната в Украйна, в композиция със глобите против Русия, съставляват заплаха за немската стопанска система, разгласи канцлерът Олаф Шолц по време на взаимна конференция с йорданския крал Абдула II.

„ Трябва да разберем доста добре, че тази война в Украйна също носи провокации за нас във връзка с икономическите последствия от глобите “, сподели той в Берлин през днешния ден. Някои страни показват угриженост за продоволствената сигурност заради дефицита на доставки от Русия и Украйна, добави Шолц, представен от CNN.

„ Трябва да се уверим, че нашата стопанска система минава добре през тези сложни времена “, сподели канцлерът. Заедно с крал Абдула те осъдиха войната в Украйна и призовата съветския президент Владимир Путин „ да спре неотложно всички бойни интервенции “.

„ Рецесията става все по-вероятна “, предизвести в това време институтът за стопански проучвания ZEW на своя уеб страница. „ Войната в Украйна и глобите против Русия доста утежняват икономическите вероятности за Германия “, написа в известието на организацията.

По-рано министърът на стопанската система и енергетиката, Роберт Хабек, съобщи, че неотложен протест на доставките на съветски газ и нефт може да навреди повече на популацията на Германия, в сравнение с Путин, като докара до всеобща безработица и беднотия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР