Войната срещу Украйна и увеличаването на жилищните разходи доведоха до

...
Войната срещу Украйна и увеличаването на жилищните разходи доведоха до
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Коя е ключова задача на Путин преди изборите

Войната против Украйна и увеличението на жилищните разноски доведоха до всеобщи спирания на отоплението и електрическата сила в Русия през зимата.Путин би трябвало да реши този проблем до март.Това показва английското разузнаване в отчета на министерството на защитата на Англия, оповестен в обществената мрежа Х(Twitter) .

" През последните месеци в 16 обитаеми места в Русия са зародили повреди на отоплението.Тези минусови температури усложняват проблемите, които изтезават съветските градове от десетилетия, само че евентуално се е изострил от военновременните политики на Русия ", написа английското ведомство.

Според английското разузнаване " Русия постоянно е давала приоритет на военните разноски пред реинвестирането в социална инфраструктура, изключително след нахлуването в Украйна през 2022 г.Много районни държавни управления са помолени да поемат тежестта на казуса с намаляването на средствата от Москва, което е довело до спад в разноските за поддръжка ", се добавя в отчета.

" Мобилизацията евентуално ще докара до дефицит на работна ръка във всички браншове, в това число квалифицирани инженери ".

" Путин разпореди на министъра на изключителните обстановки Александър Куренков да обезпечи снабдяването на жителите с отопление и електричество. Решаването на този проблем евентуално е основна задача за Путин в навечерието на идните президентски избори в Русия ", означават от английското министерство на защитата./ИА Фокус

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР