Войната навлезе в нашето всекидневие, сякаш мирът изчезва като основна

...
Войната навлезе в нашето всекидневие, сякаш мирът изчезва като основна
Коментари Харесай

Петър Витанов: Войната вече е част от нашето ежедневие, важно е къде ще харчим парите за отбрана

Войната навлезе в нашето ежедневие, като че ли мирът изчезва като съществена полезност. Това сподели Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, началник на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент по време на конференцията „ Модернизация на защитата “, проведен от Центъра за проучване и политика.

Имаме възходяща нужда от киберсигурност, акцентира той, извеждайки като акцент развиването на изкуствения разсъдък в международен мащаб.

„ Предложен бе бюджет, в който средствата за защита са най-сериозно увеличени /с тези за обучение и здравеопазване/до 2-та % от Брутният вътрешен продукт. Те ще ни разрешат да покрием съюзническите условия като страна-член на НАТО. Важно е обаче да приказваме и за резултатност и успеваемост на ограниченията, облечени в пари “, сподели Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

„ Мирът изчезна като съществена полезност и цел на междунардните връзки. Първо изчезна доверието. След него – съдействието, най-после не остана място и за разговор вследствие на дълго струпване на взаимно съмнение “, сподели още той.

Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее приказва и от позицията си на докладчик по законодателството за изкуствения разсъдък в Екологичен потенциал.

„ Има упования европейският пазар на осведомителна сигурност да резервира съвсем двуцифрени темпове на напредък в интервала 2022-2026г. Нарастващите потребности от киберсигурност, новите регулаторни условия и нарасналият риск от офанзиви поради актуалната геополитическа обстановка в Европа, способстват за по-високите разноски. Обемът на пазара в стойностно изражение би трябвало да доближи $71 милиарда през 2026 година “, сподели Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Европейски Съюз и неговите страни членки следва да понижат стратегическите си зависимости, свързани с веригата на доставки. Но също по този начин да създават и овладяват авангардни технологии за киберотбрана. Това включва подсилване на европейската отбранителна софтуерна и индустриална база, счита още той.



„ Войната на Русия в Украйна демонстрира нуждата от по-силен Европейски Съюз в сигурността и защитата. Завръща се политиката на силата в многополюсния свят и всички проблеми, свързани с развиването на концепцията за групова защита са в основата на съществуването и възприемането на Европейски Съюз като първокачествен артист в системата на интернационалните връзки “, сподели още Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР