Войната между Галена и Преслава се ожесточава, научи HotArena. През

...
Войната между Галена и Преслава се ожесточава, научи HotArena. През
Коментари Харесай

Галена обвинява Преслава, че копира нейния нос, а забравя, че е откраднала гушата и килограмите на Ивана

Войната сред Галена и Преслава се ожесточава, научи HotArena.

През последния месец Галена не спря да атакува всекидневно носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово набеждава някогашната си приятелка в прекопирване. По думите на Галка добричлийката се пробва да бъде неин клонинг, като съпоставя фотоси от участия на Преслава със свои обработени фотоси с фотошоп.

Все едно да търсиш прилики сред Андреа онлайн и модела Жизел Бюндхен, твърди подателят на този сигнал, който прикачи и куп сравнителни колажи, които може да видите в галерията по-долу.

Според него Преси е в топ форма след раждането на дъщеричката си Паола, което Галена не е съумяла да направи към този момент втора година, откогато вторият й наследник Александър се появи на бял свят. И  това откровено я нервира, заради което не стопира да сипе жлъч.

Всъщност за първи път почитателите на Преслава се засилват и пазят любимката си. Преди седмици почитателите на Галена не спираха да ни засипват със фотоси, за които настояват, че смядовката върви със фотография на добричлийката при пластичния си хирург.

Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде миг, в който й писна. И тя реши… да стане Галена “, „ Дано телефонът на Преслава не е с лицево различаване, че в никакъв случай повече няма да го отключи “, „ Когато си поръчаш Галена от AliExpress “, пък гласяха единствено дребна част от подмятанията.  

Сега нещата се обръщат и при нас попаднаха най-лошите фрагменти на брачната половинка на вафления необут Галин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР