Воят, отчаяният вой, който настана след изявлението на Слави Трифонов

...
Воят, отчаяният вой, който настана след изявлението на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за референдума: Страх ли ви е, тутманици? -

" Воят, обезвереният писък, който настана след изказването на Слави Трифонов единствено демонстрира какъв брой сме прави. Страх ли ви е от решението на хората, тутманици? "

Това написа зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов във Facebook, откакто. Този път Трифонов упорства за допитване до българите дали желаят България да стане президентска република - вместо парламентарна.

Ден след апела на Трифонов някогашният ръководител на 45-ото и 46-ото Народно събрание 

Досега Тошко Йорданов използваше единствено обществената мрежа Twitter като терен за политическите си изяви, само че преди две седмици той се е записал и във Facebook – евентуално, с цел да може изявленията му да доближават до по-голям кръг от хора. Пред OFFNews от PR екипа на Има Такъв Народ потвърдиха, че Facebook профилът е достоверен и че зад него действително стои Тошко Йорданов.

Основната политическа платформа на Слави Трифонов е точно Facebook. Там той постоянно разгласява своята позиция по основни за страната въпроси, а когато дадена вест би трябвало да се заяви – като съставът на проектокабинет, или отдръпване на поддръжката на Има Такъв Народ за държавното управление, Трифонов се появява онлайн видеоизлъчване или на запис. 

Същевременно сценаристът Иво Сиромахов, който се зарече, че няма да бъде кандидат-депутат на Има Такъв Народ нито на тези избори, нито на идващите, също разяснява във Facebook предлагането на Трифонов за референдум:

" Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР