За втори път през последните 10 дни Владимир Путин постави

...
За втори път през последните 10 дни Владимир Путин постави
Коментари Харесай

Путин отново постави под въпрос легитимността на Зеленски като президент

За повторно през последните 10 дни Владимир Путин сложи под въпрос легитимността на украинския президент Владимир Зеленски , написа съветската работа на BBC.

Украинските управляващи назовават ​​подобни изказвания осведомителна спецоперация, ориентирана против законните водачи на страната, които се опълчват на съветската експанзия.

Отговаряйки на въпроси на публицисти преди да отлети за Москва от Узбекистан, Путин сподели, че " по предварителна оценка единствената законна власт в Украйна остават Народното събрание и ръководителят на Радата "  

Путин и други съветски публични лица споделят, че пълномощията на Зеленски са завършили на 20 май, откакто са минали пет години от встъпването му в служба. На 24 май Путин съобщи, че пълномощията на украинския президент са " завършили ".

Украинската конституция обаче категорично не разрешава провеждането на президентски избори по време на военно състояние. В него се съдържа и наредба, че актуалният президент резервира пълномощията си до встъпването в служба на идващия държавен глава.

Украинските управляващи обявиха, че Русия се пробва по всевъзможен метод да " сложи под въпрос легитимността на държавните решения , взети в Украйна след 20 май, да всее суматоха ", както и да популяризира всевъзможни " теории на конспирацията " в обществото.
 Зеленски зове Байдън да не дава мотив на Путин да го приветства Обновена
Зеленски зове Байдън да не дава мотив на Путин да го приветства

Той упорства американският президент да участва на мирната среща в Швейцария
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР