Вотът на недоверие за отбрана и национална сигурност, който опозицията

...
Вотът на недоверие за отбрана и национална сигурност, който опозицията
Коментари Харесай

Тодор Тагарев за вота на недоверие: Поставят се стари и многократно дискутирани въпроси

Вотът на съмнение за защита и национална сигурност, който опозицията внесе, визира само остарели и неведнъж дискутирани въпроси. Това разяснява военният министър Тодор Тагарев от Варна.
„ Моят екип съумя да разпознава 22 казуса, които те повдигат. Предполагаме, че в самите изявления на депутатите ще се появят още толкоз. От тези 22 няма нито един нов, това са все въпроси, които са повдигани обществено. Ще отговорим още един път и ще имаме опция да разбираем на народните представители и на цялото общество “, сподели министърът на защитата.
Опозицията внесе избор на съмнение против кабинета „ Денков “ поради неуспех в националната сигурност и защитата. „ Внасяме избор на съмнение против кабинета поради неуспех в националната сигурност и защитата. Имаме подписите на Има Такъв Народ и „ Възраждане “, сподели преди дни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Избрахме тази тематика, тъй като тя най-ярко показва неспособността на това държавно управление да отговори съответно на провокациите пред страната. Правителство, вместо да обезпечава непоклатимост и успокоение, съпътства и способства тези рецесии да ни обиден директно “, съобщи заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.
Вотът на съмнение влиза в зала идната седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР