Volvo Cars обяви съвместната си работа си с технологичната компания

...
Volvo Cars обяви съвместната си работа си с технологичната компания
Коментари Харесай

Volvo Cars внедрява Google приложения с гласови команди

Volvo Cars разгласи взаимната си работа си с софтуерната компания Гугъл по внедряване на редица приложения с опция за гласова команда. Гугъл Assistant, Гугъл Play Store, Гугъл Maps и други услуги, ще се оферират със идващото потомство инфотейнмънт система Sensus, основана на операционната система Android. Планира се партньорството на Volvo Cars с Гугъл в бъдеще да обогати и усъвършенства взаимоотношението сред потребителя и неговия автомобил.

Освен приложенията и услугите, създадени от Гугъл и Volvo, и внедрени в колата, клиентите ще имат достъп и до хиляди спомагателни приложения, налични в Гугъл Play Store и усъвършенствани за основаните на Android инфотейнмънт системи.

„ Услугите на Гугъл в автoмобилите на Volvo ще ускорят развиването на нововъведенията в областта на свързаността “, съобщи Хенрик Грийн, старши вицепрезидент по изследването и развиването във Volvo Cars.

„ Скоро Volvo водачите ще имат пряк достъп до хиляди приложения, които ще създадат всекидневието в колата още по-лесно и прелестно “.
Гугъл Assistant обезпечава гласова команда на съществени функционалности, като надзор на климатика, стартиране на музика и изпращане на известия. Очаква се тази цифрова интеграция да понижи разсейването на лидера и да му оказва помощ да концентрира вниманието си напълно върху пътя.
Гугъл Maps ще разреши на идващото потомство Sensus система да актуализира трафик данните и пътните карти в действително време, да осведоми лидера за настоящата обстановка на пътя и да предлага различни направления по отношение на трафика сега.

Новината през днешния ден идва като част от стратегическите връзки на Volvo Cars с Гугъл, оповестени през 2017 година, когато автомобилният производител анонсира, че идващото му потомство инфотейнмънт система ще бъде въз основата на платформата Android на Гугъл.

Шведската компания се ангажира да развива стратегически взаимоотношения и с други сътрудници, с цел да разшири още повече богатата гама от услуги за съгласуваност, които предлага на клиентите си. Volvo Cars също по този начин продължава да създава и свои лични приложения, софтуерни решения и услуги за съгласуваност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР