Volvo Cars обяви, че след успешното лансиране на проекта си

...
Volvo Cars обяви, че след успешното лансиране на проекта си
Коментари Харесай

Volvo: Един автомобил за споделено ползване замества девет частни

Volvo Cars разгласи, че след сполучливото лансиране на плана си М в Швеция, който все още регистрира 250 000 регистрирани потребителя и съвсем 1 000 000 осъществени пътувания, платформата за споделено прилагане на коли ще бъде преименувана на Volvo On Demand.

От Volvo споделят, че създадена и стартирана като услуга от субсидираната от нея компания Volvo Car Mobility, Volvo On Demand ще продължи да работи за разширението на разновидностите за споделена подвижност с акцент върху собствеността в градските условия. От компанията имат проекти за въвеждането на услугата и отвън територията на Швеция, както и за разнообразяването на предлаганите услуги.

От Volvo споделят и забавна информация въз основата на външен за компанията анализ- в градски условия, един от споделените коли на Volvo Car Mobility е в положение да посрещне потребностите на девет частни клиента и надлежно да размени техните коли, както и да понижи CO2 излъчванията с 16 000 тона на годишна база.

Услугата Споделена подвижност е в положение да усъвършенства градския трафик, посредством намаляването на общия брой коли, да помогне за постигането на един еко-отговорен метод на живот, като в това време работи и за благосъстоянието на обособените човеци, споделят от Volvo.

" Volvo On Demand ще продължи да работи въз основата на личната си AI (изкуствен интелект) платформа за подвижност ", допълват от компанията. " В основата на платформата е моделът за динамични планове на Volvo Car Mobility, която е водеща на пазара архитектура, която дава опция за усъвършенствано прогнозиране на търсенето и усъвършенстване на наличностите, подкрепено от технологии с AI ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР