Volvo Cars обяви, че само седем години след стартирането на

...
Volvo Cars обяви, че само седем години след стартирането на
Коментари Харесай

Volvo произведе 1 000 000 представителя на Серия 40 в Гент

Volvo Cars разгласи, че единствено седем години след стартирането на производството на първото XC40 в завода в Гент, Белгия, компанията е отчела представител на Серия 40 с следващ номер 1 000 000.

" Днес едномилионният XC40/EX40, създаден в Гент, слезе от индустриалната линия- крайъгълен камък, който илюстрира трайния световен триумф на нашия повсеместен първокачествен SUV и нашата тактика да произвеждаме нашите коли там, където ги продаваме ", споделят от Volvo.

" Представено през септември 2017 година на особено събитие в Милано, Италия, Volvo XC40 беше първият ни дребен премиум SUV. Той незабавно се трансформира в бестселър и завоюва влиятелната премия Европейски автомобил на годината през 2018– първият модел на Volvo в историята, съумял да го направи ", споделят още от Volvo и показват, че през 2020-а, точно XC40 се трансформира и в първата напълно електрическа серийна кола на марката, която по-рано през 2024 получи обозначението EX40.

XC40 продължава да бъде една от най-продаваните коли на Volvo, като през предходната година моделът финишира като втори най-продаван в цялото портфолио на марката, като и през актуалната продължава да поддържа втората си позиция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР