Volkswagen започва годината с премиера на новия Touareg. Моделът се

...
Volkswagen започва годината с премиера на новия Touareg. Моделът се
Коментари Харесай

Новият VW Touareg е готов, дебютира на 23 март

Volkswagen стартира годината с премиера на новия Touareg. Моделът се намира на върха на моделното портфолио на Volkswagen. Поне да появяването на още по-големия Atlas. А през уикенда стана ясно, че компанията възнамерява още два чисто нови SUV модела да попълнят гамата й.

SUV C-сегментът е измежду най-бързо растящите в света и се чака да удвои размера си до 2023 година в Китай, да вземем за пример. Затова не е инцидентно, че третото потомство на модела ще дебютира точно в Китай, на автосалона в Пекин, който отваря на 23 март.

Новият Touareg ще предложи безпогрешно разпознаваема осанка и мощен темперамент. В него са вградени и най-нови новаторски системи за подкрепяне на лидера. Моделът ще може да се похвали с цифров кокпит - един от най-големите в сегмента – така наречен Innovision Cockpit, който стартира нова епоха в инфотейнмънт технологиите въобще. Свързаността на модела с интернет е от най-високо равнище. Въздушно очакване, завиващ заден мост, стабилизация срещу катурване и други технологии се грижат за оптималната динамичност и сигурност, както и наслаждение на пътя.

Новият Touareg употребява платформата MLB Evo, на която са „ качени” Porsche Cayenne, Bentley Bentayga и Lamborghini Urus. Платформата ще разреши намаление на тежестта, въпреки на размери моделът да порасне леко. Няма ясното в региона на задвижването, само че се допуска, че топ версията R да разчита на 2,5-литров турбодизел от Audi.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР