Volkswagen разпространи първите подробности за обновената версия на емблемата си

...
Volkswagen разпространи първите подробности за обновената версия на емблемата си
Коментари Харесай

Обновеният Volkswagen Golf минава до 100 километра на ток

Volkswagen популяризира първите детайлности за обновената версия на емблемата си Golf, поръчки за закупуването на който ще стартират да се одобряват след няколко седмици.

Обновеният Golf ще стъпи на пазара след повече от 37 000 000 осъществени представителя за миналите 50 години, като дава обещание ново равнище на технологичност, функционалност и успеваемост.

За новата еволюция на модела си, от Volkswagen споделят, че е оборудван с инфо-комуникационна и мултимедийна система от ново потомство, с по-бърз процесор и по-интуитивен интерфейс, гласов помощник и интеграция на , нова светлинна индикация с първата за модела челна емблема с подсветка, диодни IQ.LIGHT предни и IQ.LIGHT 3D задни светлини, и други.

" Golf е същността на марката Volkswagen в продължение на към този момент половин век, като предлага налична подвижност за всички на допустимо най-високото софтуерно равнище ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на Volkswagen Passenger Cars. " Точно върху това надграждаме с новото еволюционно ниво- с още по-голяма успеваемост, комфорт и качество, и нови оперативни концепции. Golf няма по какъв начин да стане по-добър от това "



От Volkswagen анонсират забавно развиване в модификационно портфолио на Golf, а точно новите му зареждаеми (PHEV) хибридни версии, които ще предложат опция за изминаването на към 100 километра в чист електрически режим и ще поддържат бързо зареждане.

Обновеният Golf ще се предлага общо в девет разнообразни модификации, включително незареждаеми eTSI хибридни, eHybrid и GTE зареждаеми хибриди, TSI и TDI, а на по-късен стадий от пазарното лансиране на модела през тази година ще бъдат обявени и други версии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР