Volkswagen потвърди премиерата на спортна версия на електрическия си бус

...
Volkswagen потвърди премиерата на спортна версия на електрическия си бус
Коментари Харесай

Volkswagen пуска в серия спортен бус


Volkswagen удостовери премиерата на спортна версия на електрическия си бус ID.Buzz и разкри малко повече детайлности за идния наточен вид. Подобно на ID.4 и ID.5, тук също ще забележим обозначение GTX, което ще донесе мощ от 335 конски сили. Изненадващо, това е повече от 295-те, които се оферират за упоменатите два модела.

Спортната трансформация ще разполага със задвижване на четирите колела, обезпечена от два електромотора, а също по този начин ще се отличава с изменена визия, както в екстериора, по този начин и в интериора. Очаква се на пазара да се появи и трансформация с 4х4, която не употребява означението GTX. Вероятно там ще забележим същата настройка от задвижващи механизми, само че с по-малка мощ и без измененията по външния тип.
 
 Volkswagen пуска в серия състезателен бус с 335 конски сили - 2

През 2024 година на пазара ще се появи и удължена версия на ID.Buzz, която също ще разполага със задвижване на четирите колела. Очаква се да забележим и трансформация единствено със задно задвижване, която да получи и по-голяма батерия заради увеличеното междуосие. Към актуалните 4712мм ще бъдат добавени още 250мм разкриват от Volkswagen, като ще се оферират и спомагателни седалки за трети ред. През 2025 година ще забележим и California трансформация с взор към хората с деен метод на живот.

 Volkswagen пуска в серия състезателен бус с 335 конски сили - 3

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР