Volkswagen обяви, че потребителите в Германия вече могат да лизинговат

...
Volkswagen обяви, че потребителите в Германия вече могат да лизинговат
Коментари Харесай

Volkswagen стартира онлайн продажби в Германия

Volkswagen разгласи, че потребителите в Германия към този момент могат да лизинговат нов автомобил онлайн. Първоначално в новата стратегия са включени 100% електрическите модели ID.4 и ID.5. От марката споделят, че в скоро време ще бъде налична опция за поръчка и на ID.3, както и че новата комерсиална политика ще бъде стартирана и на други европейски пазари.

"Това е значим миг в дигитализацията на нашите продажби, което е част от тактиката ACCELERATE ", разяснява Клаус Зелмер, член на управителния ръб на Volkswagen. "Ние сме един от първите съществени автомобилни производители, които оферират цялостно онлайн лизинговане на конфигурируеми коли ".

"Проучвания демонстрират, че към 2/3 от нашите клиенти също желаят да могат да поръчват нашите коли онлайн ", добавя Зелмер. "Сега отговаряме на това предпочитание. Нашата задача е да дадем на нашите клиенти чудесно предложение и преживяване по време на покупката както в дилърствата, по този начин и онлайн. "

Процедурата по лизинговането на новия автомобил на VOlkswagen е цялостна, като включва настройване на автомобила, установяване на лизинговите условия, цифрово уверение на самоличността и завършване на контракта, и може да бъде осъществена както благодарение на компютър, по този начин и на таблет и даже смарт телефон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР