Volkswagen Group обяви, че мрежата бързи зарядни станции- с капацитет

...
Volkswagen Group обяви, че мрежата бързи зарядни станции- с капацитет
Коментари Харесай

Volkswagen Group с 15 000 точки за бързо зареждане на електромобили

Volkswagen Group разгласи, че мрежата бързи зарядни станции- с потенциал до 350 kW, с които разполага компанията е минала равнището от 15 000 точки в международен мащаб.

" Volkswagen стартира да основава тази световна мрежа за бързо зареждане преди години ", разяснява Томас Шмал, член на борда Технологии на VW Group. " Сега сме измежду пионерите в електрическата подвижност и имаме 15 000 точки за бързо зареждане в Северна Америка, Китай и Европа, с цел да го потвърдим. Това е достижение, което постигнахме взаимно с нашите сътрудници от индустрията и енергийния бранш. Ние считаме зареждането освен за причина за е-мобилност, само че и за стратегическа бизнес област с висок капацитет за бъдещето. Възнамеряваме да го разтеглим още повече в бъдеще ".

Едно от стратегическите партньорства на VW Group е с колоса bp, което планува построяването на към 8000 точки за бързо зареждане в Европа, а крайната цел на автомобилния колос остава непроменена- реализирането на зарядна инфраструктура с 45 000 точки за бързо зареждане до 2025 година. 18 000 от тях ще бъдат позиционирани в Европа, 10 000 в Северна Америка и 17 000 в Китай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР