Volkswagen Group обяви, че към края на 2022 година, групата

...
Volkswagen Group обяви, че към края на 2022 година, групата
Коментари Харесай

Volkswagen Group с повече от 15 000 зарядни с капацитет от до 350 kW

Volkswagen Group разгласи, че към края на 2022 година, групата е разполагала с повече от 15 000 HPC (high-power charging) зарядни точки за ултра бързо зареждане на електрически автомобили в международен мащаб.

" Volkswagen започва построяването на тази световна мрежа бързи зарядни преди години ", анонсира Томас Шмал, член на софтуерния ръб на Volkswagen Group. " Ние сме измежду първопроходците в електрическата подвижност и имаме 15 000 бързи зарядни в Северна Америка, Китай и Европа, с цел да го потвърдим ".

Предвижданията на Volkswagen Group са създаване на 45 000 HPC точки до края на 2023 година, като към 10 000 от тях ще бъдат позиционирани в Европа, а до 25 000 в останалата част на света.

На територията на Европа, за зарядната инфраструктура на Volkswagen Group дава отговор компанията IONITY, само че на разнообразни локални равнища оперира с сътрудници като в Италия с Enel X Way, част от Enel Group, BP и Iberdrola.

В Съединени американски щати, Volkswagen Group участва в лицето на колоса Electrify America, който е най-голямата обществена мрежа бързи зарядни в Северна Америка, а в Китай с CAMS.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР