Волейболният шампион на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от

...
Волейболният шампион на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от
Коментари Харесай

Нова загуба за Пламен Константинов и Локомотив в Русия

Волейболният първенец на Русия Локомотив (Новосибирск), който е воден от Пламен Константинов, продължава да е в много сериозна рецесия, откакто позволи 5-а поредна и общо 7-а загуба от началото на съветската Суперлига. Играчите на Константинов паднаха като посетители на Факел (Новий Уренгой), отпред на който е Камило Плачи, с в мач от 19-ия кръг, игран този следобяд.

Первый матч в Новом Уренгое остаётся за хозяевами площадки – в четырёх партиях наша команда терпит проваляне от...
Публикувахте от в
По този метод Локомотив се смъкна на 7-о място във краткотрайното класиране с 8 победи, 7 загуби и 24 точки. Факел пък е 5-и с 12 победи, 6 загуби и 36 точки. Утре (24 януари) от 16,00 часа българско време двата отбора още веднъж ще играят един против различен в отсрочена среща от 7-ия кръг.

Сръбският национал Марко Ивович стана най-резултатен за първенците с 20 точки (2 блока, 1 ас, 65% успеваемост в офанзива и 45% положително посрещане). Дражен Лубурич (2 аса и 50% успеваемост в атака) и Сергей Савин (2 блока, 52% успеваемост в офанзива и 34% положително посрещане) прибавиха 16 и 15 точки, само че и това не бе задоволително за победа.

За домакините от Факел Дмитрий Волков (4 блока, 65% успеваемост в офанзива и 41% положително посрещане) и Денис Богдан (1 блок, 2 аса, 56% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) осъществиха 19 и 17 точки за триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР