Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) ще играе четвъртата си

...
Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) ще играе четвъртата си
Коментари Харесай

Повторение на финала в НВЛ Марица - ЦСКА

Волейболният първенец на България Марица (Пловдив) ще играе четвъртата си среща от Национална волейболна лига Демакс. Маричанки са домакини на тима на ЦСКА (София) в повтаряне на финала в шампионата. Мачът ще се играе утре (12 ноември) от 18:00 ч. в зала Сила.
Прочетете още
В сряда Марица загуби първия си мач в групите на Шампионска лига против италианския Савино Дел Бене (Скандичи).

В предишния кръг от шампионата Марица победи с 3:0 гейма ДКС Варна (Варна), а ЦСКА победи Хектор (София) вкъщи с 3:0 гейма.

След дуела с ЦСКА девойките на Борислав Крачанов ще имат още един мач в Шампионска лига – домакинство на турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

През предишния сезон двата отбора играха цели пет пъти в това число и два финала. В първия мач от постоянния сезон победи Марица в Пловдив, а в София ЦСКА нанесе първа загуба на маричани от близо 8 години в България. След това обаче пловдивчанки бяха безапелационни във финалите и взеха Купата на България и 9-та си поредна купа в шампионата с три триумфа с по 3:0.

Марица е водач след първите три кръга с цялостен актив от 9 точки, а ЦСКА е втори със 7 точки.

За публиката още веднъж ще има изненади и ще бъдат теглени две томболи. Томбола сред всички с билет за дуела и лотария за всички с абонаментни карти.

Съдии на дуела ще са Велислав Станимиров и Данаил Атанасов. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР