Волейболният отбор на Локомотив (Пловдив) записа втора победа в Група

...
Волейболният отбор на Локомотив (Пловдив) записа втора победа в Група
Коментари Харесай

Локомотив надви Левски в Пазарджик

Волейболният тим на Локомотив (Пловдив) записа втора победа в Група 2 от квалификационните шампионати заопределяне на първа и втора осмица на Суперлигата за сезон 2020/21. Играчите на Владимир Орлов се постановиха над Левски с 3:1 (25:22, 18:25, 25:16, 25:20) в извънредно завладяващ и значим мач от групата, игран този следобяд в зала " Васил Левски " в Пазарджик.

В залата имаше агитки и на двата тима, които подкрепяха своите любимци, както и президентът на футболния Локомотив Христо Крушарски.

" Черно-белите " приключиха с 2 победи, 1 загуба и 6 точки, до момента в който Левски остана с 1 победа, 2 загуби и 4 точки. И двата тима не престават огромната борба за класиране в първата осмица на Суперлигата, като при очертаващия се плейоф до 2 победи от 3 мача посред им Локомотив би имал преднина поради успеха в Пазарджик, а на " сините " биха били нужни две победи от два мача в плейофа.

В момента се играе последната среща на шампионата сред домакините от Хебър, които са с две победи досега, и Черно море (Варна), който е без триумф до в този момент.

Над всички за Локомотив бе Венцислав Георгиев със страхотните 25 точки (2 блока, 2 аса и 55% успеваемост в атака) за успеха.

За отбора на Левски Гордан Люцканов (54% успеваемост в офанзива и 85% положително посрещане) и Боян Йорданов (2 блока и 41% успеваемост в атака) се регистрираха с 15 и 14 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР