Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) взеха

...
Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) взеха
Коментари Харесай

Алексиев - Йорданов 12:18! Олимпиакос продължава непобеден в Гърция

Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) взеха " българското " дерби и не престават да са непобедени в локалната Лига, откакто реализираха 9-а поредна победа. " Червено-белите " от Пирея надиграха като посетители Фойникас (Сирос), където пък играе Боян Йорданов, с 3:0 (26:24, 25:21, 25:21) в дербито на 9-ия кръг, играно пред към 500 фенове.

Тодор Алексиев изигра следващия си мощен мач за Олимпиакос и стана втори по ефикасност с 12 точки (60% успеваемост в офанзива и 31% положително посрещане) за триумфа . Йоргос Петреас добави още 14 точки (3 блока, 3 аса и 67% успеваемост в атака) за успеха.

От друга страна Супер Бобо бе над всички за Фойникас с 18 точки (1 блок, 1 ас и 50% успеваемост в атака), само че и неговите старания не бяха задоволителни за триумф.

Така Олимпиакос продължава да е еднолично отпред във краткотрайното класиране с 9 победи от 9 мача и 27 точки. Боян Йорданов и съотборниците му пък се смъкнаха на 4-о място с 15 точки след 5 победи и 4 загуби. В идващия 10-и кръг " червено-белите " приема Панахайки (Врахати), до момента в който Фойникас са още веднъж домакини, само че този път на другия гранд в гръцкия волейбол Панатинайкос (Атина).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР