Волейболният Марица спечели Купата на България при жените за девети

...
Волейболният Марица спечели Купата на България при жените за девети
Коментари Харесай

Марица с девета Купа на България

Волейболният Марица завоюва Купата на България при дамите за девети път. В повтаряне на миналогодишния край пловдивчанки се постановиха над ЦСКА с 3:1 гейма (22, 12, -22, 15). В изпълнената до краен лимит столична зала " Христо Ботев " волейболните ни шампионки взеха относително елементарно първите два гейма. После " алените ", подкрепяни мощно от футболната агитка на ЦСКА, имаха мощни моменти в третата част и след серия от шест следващи точки поведоха с 19:16 и съумяха да останат в мача.
В четвъртия гейм Марица още веднъж взе самодейността и без проблеми завърши дуела.
" Заслужено спечелихме. Това е резултат от доста години труд. В първия гейм имаше напрежение, което се получи от почитателите. Нито една от нашите състезателки, а и от тези на ЦСКА, не е играла в такава атмосфера ", сподели треньорът на Марица Борислав Крачанов.
" Публиката беше невероятна и макар че загубихме, се усещаме спечелили. Слабо посрещахме и оттова цялата игра се загуби. Можем да играем по-добре, уповавам се да го покажем в идващите мачове против Марица ", съобщи треньорката на ЦСКА Юлия Иванова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР