Волейболната националка Страшимира Симеонова и нейният нов отбор - първенецът

...
Волейболната националка Страшимира Симеонова и нейният нов отбор - първенецът
Коментари Харесай

Страши Симеонова и Хемик започнаха с чиста победа в Шампионската лига

Волейболната националка Страшимира Симеонова и нейният нов тим - първенецът на Полша Хемик (Полице), започнаха с лесна победа присъединяване си в групите на Шампионската лига. Волейболистките на Хемик биха без проблеми като посетители сръбския Визура (Рума) с 3:0 (25:17, 25:21, 25:14) в мач от 1-ия кръг в Група С, в която са още българския Марица (Пловдив) и съветския гранд Динамо (Казан), игран нощес пред над 2000 фенове.

Страши Симеонова влезе за малко като запаса за Хемик във втория гейм и се регистрира единствено с два начални удара . Най-полезна за полския отбор бе Катаржина Гайгал-Аниол с 13 точки ( 6 блока!!! , 1 ас и 67% успеваемост в атака), а Наталия Меджик добави още 10 точки (1 блок, 2 аса, 37% успеваемост в офанзива и 40% съвършено посрещане) за успеха. За домакините от Визура Сладяна Ерич (3 блока и 28% успеваемост в атака) и Катарина Лазович (45% успеваемост в офанзива и 23% съвършено посрещане) осъществиха 11 и 10 точки.

Във втория кръг мачове в групата Хемик ще бъде хазаин на Динамо, където играе националката Елица Василева, а Визура ще гостува на Марица. Срещите са след Нова година на 10-и и 11-и януари (сряда и четвъртък).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР