Волейболистките от националния отбор на България ще изиграят контрола срещу

...
Волейболистките от националния отбор на България ще изиграят контрола срещу
Коментари Харесай

Волейболистките с контрола срещу Доминиканската република

Волейболистките от националния тим на България ще изиграят контрола против Доминиканската република в събота (10 юни). Българките се готвят за втория шампионат от Лигата на нациите в Хонконг. Подобно на българките и Доминиканската република избра да не се прибира вкъщи след първия шампионат в Нагоя.
 Националките влязоха в Колизеума на Хонконг Националките влязоха в Колизеума на Хонконг
За да не излизат от темп, отборите се схванаха за приятелския мач. Двата тима към този момент се срещната на японска земя. Доминиканската република ни победи трагично с 3:2.
 България изпусна чудесна победа против Доминиканската република в Лигата на нациите България изпусна чудесна победа против Доминиканската република в Лигата на нациите
В лагера на България към този момент е и Ивета Станчулова. Състезателката на ЦСКА смени капитанката Мирослава Паскова, която се контузи още в първия мач.
 Ивета Станчулова заменя Мирослава Паскова в състава на женския народен тим по волейбол Ивета Станчулова заменя Мирослава Паскова в състава на женския народен тим по волейбол
България започва на шампионата в Хонконг против Италия на 14 юни (сряда). На идващия ден играем против Канада, а незабавно по-късно против Китай. Последният мач на " лъвиците " ще е против Нидерландия на 18 юни (неделя).

Третият шампионат от Лигата ще е в корейския град Сувон. Българските девойки ще пътуват непосредствено за там от Хонконг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР