Волейболистките от националния отбор на България излизат в най-важния си

...
Волейболистките от националния отбор на България излизат в най-важния си
Коментари Харесай

България без право на грешка срещу Полша, ако иска да остане в Лигата на нациите

Волейболистките от националния тим на България излизат в най-важния си мач в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Тази вечер девойките на Лоренцо Мичели одобряват в зала „ Арена Армеец “ отбора на Полша от 20:00 часа, а срещата от Група 6 ще бъде излъчена онлайн по MAX Sport 3.

Късно нощес „ лъвиците “ отстъпиха с 0:3 гейма (12:25, 19:25, 21:25) от европейския първенец Италия. По този метод българките остават на 14-о място във краткотрайното класиране с 3 победи, 8 загуби и 9 точки, само че с действителни шансове да запазят мястото си в Лигата.

Днес е решителния мач за оставането на България против Полша, където българските девойки би трябвало да гонят победа. Все отново, даже и при загуба, „ лъвиците “ имат огромна опция да останат в най-комерсиалния шампионат, само че това ще зависи и от изхода на срещата сред Белгия и Япония на шампионата в Група 5 в Калгари (Канада), която ще се играе по същото време.

Най-добрият вид за българките е белгийките да изгубят, а по този начин сигурно ще останат в Лигата на нациите и следващата година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР