Волейболистките на Левски надиграха като домакини новака Перун (Варна) с

...
Волейболистките на Левски надиграха като домакини новака Перун (Варна) с
Коментари Харесай

Левски се оказа прекалено силен за Перун

Волейболистките на Левски надиграха като домакини новака Перун (Варна) с 3:0 (25:22, 25:19, 25:14 ) в мач от четвъртия кръг на женското състезание на България, който се игра в столичната зала „ Сиконко “, написа bgvolleyball.com. Загубата е четвърта поред за варненки, които са последни в класирането.

 

С това „ сините “ записаха втори триумф в шампионата, като с една загуба, мач по-малко и 6 точки заемат четвърто място във краткотрайното класиране, само че преди изиграването на всички мачове от кръга. Тимът на Перун означи четвърто проваляне, като заема последно място в подреждането.

 

Волейболистките на Варна затрудниха левскарките единствено в първия гейм, в който се демонстрираха като заслужен конкурент и играта вървеше равностойно. В решителните минути обаче домакините постановиха волята си и завоюваха гейма. От там насетне Левски не разреши повече изненади. Във втората част домакините поведоха с 8:3 и 14:4 и стопираха стремежа на гостенките. До края на срещата „ сините “ имаха водеща роля и затвориха мача в три гейма.

Реализатор за успеха на Левски бе Мария Йорданова с 15 точки. Елена Бечева добави 13 точки за триумфа.

За Перун най-резултатна бе Кристина Йорданова с 8 точки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР