Волейболистките на Казанлък победиха като домакини Хектор (София) с 3:0

...
Волейболистките на Казанлък победиха като домакини Хектор (София) с 3:0
Коментари Харесай

Казанлък Волей с категоричен успех над Хектор

Волейболистките на Казанлък победиха като домакини Хектор (София) с 3:0 (25:12, 25:22, 25:19) в мач от пети кръг на женското състезание „ Демакс лига “, който се игра в зала „ Багира “.   

Така „ розите “ записаха четвърти триумф в шампионата, като са трети във краткотрайното класиране с една загуба и 11 точки. 

Със същия актив е и съставът на Левски София, който изпреварва казалънчанки за втората позиция с по-добро геймово съответствие.   

Тимът на Хектор означи четвърта загуба, като с една победа и 3 точки е на шесто място в подреждането. Двубоят не предложи изненади и мина под диктовката на домакините. Те стартираха стремително и в първия гейм прегазиха гостенките, като ги оставиха на едвам 12 точки.   Единствено втората част предложи повече оспорваност. 

Волейболистките на Хектор бяха равностойни доникъде на гейма. След това домакините се откъснаха и поведоха с 20:17.    

Състезателките на Хектор бяха покрай съперничките до дъно, само че казалънчанки не изпуснаха водачеството и затвориха гейма в своя изгода.   В третата част „ розите “ още веднъж бяха водещият отбор на полето и завоюваха мача изрично в три гейма.

СНИМКИ: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР