Волейболистките на Дея спорт (Бургас) постигнаха четвърта победа във волейболната

...
Волейболистките на Дея спорт (Бургас) постигнаха четвърта победа във волейболната
Коментари Харесай

Волейболистките на Дея спорт записаха четвърта победа във волейболната лига при жените

Волейболистките на Дея спорт (Бургас) реализираха четвърта победа във волейболната лига при дамите. Воденият от Антон Петров отбор надви като хазаин над Хектор с 3:2 (25:18, 24:26, 25:23, 21:25, 15:8) в мач от 11-и кръг, изигран в морския град.

Дея е на пета позиция в таблицата с 12 точки (4 победи, 7 загуби), Хектор е седми с 6 точки (1 победа, 10 загуби).

Бургазлийки стартираха стремително - с 4:0, след което продължиха да диктуват ситуацията и поведоха в мача. Във втората част играта бе равностойна, след което девойките на Антон Петров още веднъж взеха самодейността. След средата обаче гостуващият отбор взе нещата в свои ръце, и макар опитите на домакините да се върнат в гейма, съумяха да завоюват частта и да изравнят резултата.

След като двата отбора вървяха точка за точка при започване на третия гейм, бургаските състезателки оформиха преднина, която последователно бе стопена от съперника. Дея си върна водачеството, след което интригата се завърза още веднъж в основните моменти. Домакините обаче устояха и взеха задатък в мача след 25:23.

Състезателките на Антон Петров имаха сериозна преднина и в решаващия четвърти гейм (19:11 и 20:12), само че позволиха серия на противника (20:19), след която последователно се стигна и до тъждество (21:21) и поврат (25:21).

В тайбрека превъзходството на волейболистките на Дея бе цялостна и те се поздравиха с успеха след 15:8 и крайното 3:2 гейма.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР