Волейболистите от националния отбор на България стартират днес участието си

...
Волейболистите от националния отбор на България стартират днес участието си
Коментари Харесай

Волейболистите започват участие в Лигата на нациите

Волейболистите от националния тим на България започват през днешния ден присъединяване си в новосформираната Лига на волейболните народи.

Избраниците на Пламен Константинов излизат против домакините от Китай в Нингбо от 14,30 часа.

В събота от 11:00 ч. пък е мачът България – Съединени американски щати, а в неделя още веднъж от 11:00 ч. волейболистите на Пламен Константинов се изправят против Аржентина.

Всички дуели на българския отбор ще се излъчват онлайн на Фейсбук на facebook.com/TVMAXSport.

За България в този шампионат няма да играят Цветан Соколов и Теодор Тодоров, а Николай Николов ще се включи по-късно към тима.

Във Волейболната лига на нациите при мъжете България ще бъде тим " кандидат " дружно с Австралия, Канада и Република Корея. Ядрото на шампионата е Бразилия, Италия, Съединени американски щати, Китай, Сърбия, Франция, Аржентина, Иран, Полша, Германия, Япония и Русия.

В идващите 5 сезона на конкуренцията тези 12 съществени тима няма да могат да изпаднат от първото равнище на шампионата без значение от мястото си в крайното класиране. За сметка на това четирите кандидати са застрашени от изпадане в по-долната дивизия - Лигата на кандидатите, през всеки един от сезоните.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР