Волейболистите от националния отбор на България постигнаха първа победа в

...
Волейболистите от националния отбор на България постигнаха първа победа в
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Тази победа ще даде повече вяра и самочувствие на младите

Волейболистите от националния тим на България реализираха първа победа в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Възпитаниците на Николай Желязков надвиха с 3:0 над Иран в “Арена Армеец” в София.

“Най-важното беше, че играхме с самообладание и храброст в решителните моменти в края на геймовете. Тази победа ще даде повече религия и самочувствие на младите, че могат и в тежки обстановки като в края на последния гейм, както и във втория. Нямаше закачки сред тимовете, просто те се пробваха да ни предизвикат, само че не се подадохме и се справихме добре. С тези връщания се добива едно самочувствие и убеденост в играчите, освен в младите, а и в нас по-опитните. Беше доста значимо да реализира победа в първия мач, с цел да може през уикенда да дойдат повече хора в залата”, съобщи Георги Сеганов след триумфа над Иран.

“Със сигурност успеха подвига самочувствието във всички, тъй като постигнахме една победа против тим, който е доста класен. Не съм гледал детайлно Австралия, само че имаме време да се подготвим. Ще бъдем подготвени за мача”, добави разпределителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР