Волейболистите на Нефтохимик 2010 станаха шампиони на България за трети

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 станаха шампиони на България за трети
Коментари Харесай

Волейболният "Нефтохимик": По-добрият отбор спечели!

Волейболистите на " Нефтохимик 2010 " станаха първенци на България за трети следващ път. Пред лична аудитория в залата в Бургас, възпитаниците на Николай Желязков реализираха безапелационна трета победа в серията над " Хебър " и докараха до възторг волейболните последователи.
" Нефтохимик " е на волейболния връх за трета поредна година (ВИДЕО) Общо четвърта купа в Суперлигата за отбора от Бургас
" Това приказва, че си вършим работата прелестно. Доволен съм, тъй като страстта е неповторима. Виждате пред каква аудитория! Емоцията, тръпката... необикновено е да станеш първенец пред лична аудитория. Смятам, че след този тежък сезон заслужаваме, изключително след показаното в последните 2-3 месеца. Ние сме най-хубавият тим в България! ", съобщи Теодор Салпаров, който съчетава постовете на либеро и състезателен шеф при първенците.

Разпределителят Георги Братоев съобщи, че би останал в отбора и през идващия сезон. Той благодари на публиката за пламенната поддръжка и беше безапелационен, че по-добрият тим на финалите е победил.

" Хубаво е! Да видиш тази зала цялостна е хубаво, красиво е. Започнахме тази година с доста малко фенове в залата, всеки мач се пълнеше повече и повече. Това е една оценка за нашия труд, тъй като, каквато и купа да спечелиш, в случай че залата не е цялостна, няма наслаждение от нея. След загубата на Купата се научихме, че би трябвало да бъдем един колектив, с цел да можем в сложните моменти да си оказваме помощ. Направихме го и по-добрият тим сега завоюва ", сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР