Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за полуфиналите в

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за полуфиналите в
Коментари Харесай

Ивайло Лалов: Със себераздаване можем да стигнем до финала

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за полуфиналите в Efbet Супер Волей, откакто се постановиха като посетители над Пирин (Разлог) с 3:1 гейма в мач №2 от 1/4-финалния плейоф посред им и завоюваха серията с 2-0 победи. Либерото на бургазлии Ивайло Лалов приказва пред BGvolleyball.com след триумфа. Ето какво показа той:
 Нефтохимик обърна Пирин в Разлог и е на полуфинал в НВЛ Нефтохимик обърна Пирин в Разлог и е на полуфинал в НВЛ
" Радваме се, че успяхме да затворим серията с Пирин в два мача. Всички знаехме, че като домакини тимът от Разлог се показва доста мощно и в композиция с неуместната за гостуващите тимове зала ни беше ясно, че ни чака тежък мач. В началото на срещата, както и на обособени интервали в четвъртия гейм, допуснахме доста персонални неточности, които в първия гейм се оказаха съдбовни и го загубихме. Във втория и третия гейм се представяхме добре на всички детайли и закономерно ги спечелихме с разлика. "

" Искам да поздравя тима на Пирин за представянето им в двата мача против нас, имат много млади и надарени състезатели, дружно с един страховит разпределител, и сигурно бяха заслужен противник. През по-голямата част от сезона изпълняваме доста добър сервис и се оправяме доста добре с тактическите инструкции на треньорския щаб, което мисля, че беше ключът към триумфа и в тази 1/4-финална серия. "

" След 17 следващи победи в шампионата няма по какъв начин да не сме удовлетворени от представянето си, само че плейофите към този момент са напълно разнообразни мачове. Тази година шампионата е доста изравнено и всеки един мач е непредсказуем. Всяко едно от момчетата в тима дава максимума от себе си в подготвителния развой и се надяваме с това себераздаване да успеем да достигнем до финала ", приключи Лалов.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР