Волейболистите на Марек Юнион Ивкони (Дупница) надиграха като домакини Монтана

...
Волейболистите на Марек Юнион Ивкони (Дупница) надиграха като домакини Монтана
Коментари Харесай

Марек надигра Монтана преди дербито с Добруджа в Суперлигата

Волейболистите на Марек Юнион Ивкони (Дупница) надиграха като домакини Монтана с 3:2 (25:17, 25:20, 19:25, 22:25, 15:11) в контролна среща преди подновяването на шампионата в първата осмица от Суперлигата.

Така дупничани реализираха втора победа в инспекциите си от подготовката, откакто преди два дни победиха изрично и ЦСКА. Успехите в другарските мачове предшестват гостуването Марек в Добрич, където на 16 януари (събота) от 18,00 часа дупничани ще се изравят против домакините в отсрочен мач от 4-ия кръг на елита.

" Играхме добре в първите две елементи на мача. В другите три гейма пуснах различен състав. Дадох късмет на съвсем всички състезатели за изява. На фона на подготовката състезателите ми относително добре се оправиха. Предстои ни нелеко посещение в Добрич и естествено тези две победи ни вдъхват известна доза убеденост. Когато побеждаваш, смяташ, че вървиш по верния път и имаш волейболни причини, че ще се оправиш по най-хубавият метод против коравия отбор на Добруджа ", съобщи за BGvolleyball.com старши треньорът на Марек Виктор Карагьозов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР