Волейболистите на Левски София надиграха като домакини Марек Юнион-Ивкони (Дупница)

...
Волейболистите на Левски София надиграха като домакини Марек Юнион-Ивкони (Дупница)
Коментари Харесай

Мартин Иванов: Желанието ни за победа бе ключът към успеха

Волейболистите на Левски София надиграха като домакини Марек Юнион-Ивкони (Дупница) с 3:1 гейма в мач от 21-и кръг на Суперлигата, който се игра в столичната зала „ Универсиада “. Ето по какъв начин разяснява срещата пред BGvolleyball.com либерото на " сините " Мартин Иванов :

" Доволен съм от крайния резултат, само че както съм казвал и преди: това не е цялостният капацитет на тима ни, чака се доста повече от нас. След неприятния процес против Черно море, в този мач нямахме право на неточност. Трябваше да излезем с чисти глави, доста съсредоточени и да се реваншираме по допустимо най-хубавия метод. Малко или доста, факт е, че семейството постоянно е фактор, до какъв брой ни оказа помощ - не знам. Трябва да си свършим работата без значение къде играем. Надиграхме Марек с повече предпочитание за победа и с това, че искахме да зарадваме почитателите си. "

" Трябва да продължим във възходяща посока, тъй като идва най-важната част от сезона - плейофите. Ако желаеме да продължим сполучливо в срещите, нямаме право на неточност против тима на Арда - излизаме за победа. Нашият тим не може да подцени съперниците си, тъй като всеки би желал да ни победи ", приключи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР