Волейболистите на Хебър (Пазарджик) продължават да газят своите противници в

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) продължават да газят своите противници в
Коментари Харесай

И Сливница се оказа малка гара за Експрес Хебър

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) не престават да газят своите съперници в Супер Волей при мъжете. В залата на Сливница " тигрите " победиха като посетители локалния Сливнишки воин с 3:0 (25:12, 25:15, 30:28) и записаха седми следващ триумф на нула. Мачът бе от 8-мия кръг на шампионата.

Така първенците остават единствени в елита на българското състезание, с цялостен актив от 21 точки и без изгубен гейм. С мач по-малко поради отсрочената среща с ЦСКА от 3-тия кръг, Хебър към този момент е втори в класирането.

Официален дебют за Хебър в Сливница направи 16-годишния Иван Сарафов, който е един от младите и перспективни играчи, от школата на клуба. На полето след травма пък се завърна центърът Теодор Тодоров.

В първите два гейма от мача пазарджиклии преобладаваха напълно, като безусловно прегазиха противника. Едва в третата част домакините от Сливнишки воин демонстрираха благоприятни условия, както и че имат темперамент. Двата отбора започнаха равностойно, а играта точка за точка се резервира до дъно. Все отново класата и опитът на Хебър си споделиха думата, първенците не позволиха изненади и затвориха мача с чиста победа.

Най-резултатен за Хебър бе Якопо Масари с 14 точки (1 блок, 3 аса, 53% успеваемост в офанзива и 55% положително посрещане ). С по 13 точки за триумфа приключиха Теодор Тодоров (4 блока и 90% успеваемост в офанзива ) и Брадли Гънтър (2 блока, 2 аса и 43% успеваемост в офанзива ).

Срещу Сливнишки воин Хебър направи подготовка за идното си присъединяване в шампионската лига против полския Ястжембски Венгел във вторник.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР