За втори случай на паднал дрон в скалите край село

...
За втори случай на паднал дрон в скалите край село
Коментари Харесай

Обезопасиха района около падналия дрон, все още не се знае дали има взривно устройство

За втори случай на паднал дрон в скалите край село Тюленово, община Шабла, алармира в обществените мрежи очевидец. На място е изпратен екип от Районното полицейско ръководство в Шабла.

Все още не е ясно дали на дрона има прикачено взривно устройство.

Дрон на скалистия бряг край село Тюленово, община Шабла, е видян през днешния ден. За БНР Радослав Русев, който пръв е видял безпилотната машина, до момента в който е бил в морето, уточни, че местоположението е на юг от селото, след скалните манастири. Органите на реда са се самосезирали по обявата на Русев в обществените мрежи и са на място. В момента се правят огледи и се обезопасява региона. Радослав Русев не може да даде детайлности дали на дрона има прикачено взривно устройство. 

От ОДМВР Добрич осведомят, че за откритата безпилотна машина са известени способените органи – Военна и Гранича полиция. Все още не е изяснено дали има потребност от сапьорски екип, защото мястото е мъчно налично.

Припомняме, че на 18 септември предходната година още веднъж на брега на село Тюленово беше обезвреден дрон с прикрепено към него взривно устройство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР