Волейболистът на руския гранд Зенит (Казан) Ървин Нгапет, който се

...
Волейболистът на руския гранд Зенит (Казан) Ървин Нгапет, който се
Коментари Харесай

Ървин Нгапет се излекува от коронавирус

Волейболистът на съветския гранд Зенит (Казан) Ървин Нгапет, който се лекуваше от ковид, през днешния ден бе изписан от Инфекциозната болница в Казан, откакто към този момент е излекуван.

“Нгапет бе изписан. Той се усеща добре, към този момент се усмихва и благодари на лекарите”, съобщи заместител премиера на Република Татарстан Лейла Фазлеева. По думите на вицепремиера спортистът е спазвал изцяло режима: След идването си в Казан се е самоизолирал, а при появяването на признаци е уведомил медицинските служби, след което е бил приет в болница на 13 март. Френската звезда стана първият гражданин на Татарстан с ковид, откакто се завърна от Франция след къса отмора.

По информация на “БИЗНЕС Online” , през днешния ден още веднъж Ървин Нгапет ще излети за родината си. Шампионатът в Суперлигата на Русия е преустановен, тренировките са анулирани до 30 април и множеството клубове към този момент разпуснаха играчите си.

В началото на март Нгапет продължи контракта си със Зенит за още един сезон. Френският национал завоюва 2 Купи на Русия, стана сребърен медалист от Шампионската лига и от шампионата на Русия през 2019 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР