Волейболистът Боян Йорданов, който до скоро бе част от националния

...
Волейболистът Боян Йорданов, който до скоро бе част от националния
Коментари Харесай

Боян Йорданов отвърна на удара

Волейболистът Боян Йорданов, който до скоро бе част от националния тим на България, само че поради травма на Белмекен отпадна от състава ни за Мондиал 2018 в България и Италия (9 - 30 септември) в последния миг, не пропусна да разяснява нападките на някогашния национал Димо Тонев, който той насочи към него преди дни.
" Наистина не мога да схвана по какъв начин може преди огромно състезание, на което сме домакини, да се основават кавги и то от хора, които споделят, че милеят за българския волейбол!

Г-н Тонев, тъй като виждам, че боравите, както казвате с обстоятелства, и аз бих желал да изложа такива, единствено че същинските!

Г-н Тонев, последните 10 години не съм изиграл нито един формален мач за България, тъй че няма по какъв начин да употребявам националния тим, с цел да подпиша контракт в чужбина,а аз играя към този момент повече от 10 години отвън страната ни и нямам проблем да си намирам тимове!Факт!

Г-н Тонев, имах оферта от Панатинайкос за идния сезон още преди да се включа в националния тим това лято!Факт!

Г-н Тонев, през 2014-та година, когато Пламен Константинов ме повика за Световното състезание в Полша, имах голямото предпочитание да взема присъединяване, само че имах раздрано на 50% сухожилие и раздран лабрум в рамото, поради което направих интервенция и не играх съвсем една година волейбол!Факт!

Г-н Тонев, за мен е било фантазия от дете да бъда част от националния тим на България и постоянно на тренировки и мачове съм давал всичко от себе си!
Много желаех да завърша кариерата си в националния тим на идното Световно състезание, само че за мое страдание в края на една от тренировките на Белмекен раздрах задната част на дясното ми бедро пред към 20 индивида!
При разчитането на направения ми магнитен резонанс от няколко лекаря, в наличието и на старши треньора Пламен Константинов, се откри, че ще би трябвало да се възвръщам 20-30 дни преди да стартира да упражнявам още веднъж!Факт!

Г-н Тонев, казвате, че не знаете и че можело в действителност да съм контузен, аз считам, че човек, когато не знае нещо е по-добре да си замълчи или най-малко малко да се поинтересува преди да стартира да приказва!

Г-н Тонев, в никакъв случай през цялата ми кариера не съм си измислял травма, с цел да не играя в националния тим и да се вардя за клубния (или по какъвто и да е повод), а дори обратното-играл съм доста пъти с травми, доколкото е било допустимо и не скърбя!
За мен постоянно е било чест и привилегия да играя за България!

Г-н Тонев, желая да Ви пожелая най-сетне да постигнете триумф като треньор,защото виждам,че от години вършиме някакви опити в треньорското занятие! Дано още веднъж Ви гласоподават доверие да сте старши треньор на клубно или национално равнище,и повече да не се повтарят резултатите от Европейското състезание през 2011-та година, на което бяхте отпред на националния тим на България за дами, който бе цялостен с много класни състезателки! Факт! ", написа Боян Йорданов в персоналния си профил във фейсбук.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР