Волейболистът Аспарух Аспарухов коментира пред BGvolleyball.com темата, свързана с трансфера

...
Волейболистът Аспарух Аспарухов коментира пред BGvolleyball.com темата, свързана с трансфера
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Няма нищо нередно при трансфера ми в Монтана

Волейболистът Аспарух Аспарухов разяснява пред BGvolleyball.com тематиката, обвързвана с прехвърлянето му от Славия в Монтана през лятото на 2017 година Преди няколко дни шефът на " белите " Иван Сеферинов съобщи, че играчът е нередовно картотекиран, защото от Славия не са му разрешили да премине в Монтана.
 Монтана - Фойникас 3:1 @@@

" Няма причина тези изказвания да ми повлияят, тъй като това са някакви измислици. Определено от Славия ме изненадаха, тъй като те са наясно с изискванията. Аз съм бил в Славия чартърен. Не се тормозих, тъй като знам, че всичко е наред. За мен няма никакви проблеми. Няма нищо неправилно, което да се е случило с картотеката ", съобщи Аспарухов.

 Монтана - Фойникас 3:1 @@@

BGvolleyball.com потърси мнението по тематиката и на треньора на Монтана Даниел Пеев.
 Монтана - Фойникас 3:1 @@@

" Имаше сходни индикации от страна на Славия от много време, още от предходната година, когато ние имахме предпочитание Аспарухов да пристигна при нас през втория полусезон. Говоря за предходната година. Още тогава от Славия предявяваха искания. Тогава не се получиха нещата, тъй като той имаше контракт със Славия, който беше до края на сезона и те не пожелаха да го преотстъпят. В Монтана сме изрядни писмено в това, което се изисква, с цел да бъде притеглен един играч. Бяха предоставени всички документи и на трансферна комисия, и по-късно на волейболната лига във връзка с картотекирането. Така че откакто трансферната комисия е взела решение, значи всичко с договорните връзки на Аспарухов е изрядно ", сподели Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР