Волейболен трилър от най-високо ниво разиграха тимовете на Лубе Чивитанова,

...
Волейболен трилър от най-високо ниво разиграха тимовете на Лубе Чивитанова,
Коментари Харесай

След 3 часа луд волейбол Соколов победи Казийски в българското дерби

Волейболен трилър от най-високо равнище разиграха отборите на " Лубе Чивитанова ", с Цветан Соколов в състава, и " Верона " с Матей Казийски.

След 5 гейма и 3 часа волейбол на най-високо равнище, полуфиналистите от Шампионската лига въпреки всичко победиха след 3:2 (32:30, 25:20, 22:25, 23:25, 18:16) и поведоха с един триумф над Казийски и компания в мачовете от четвъртфиналния плейоф на италианското състезание.

През целия мач двата отбора не съумяха да излъчат явен любимец, а водачеството постоянно се сменяше. В първия гейм домакините поведоха устойчиво първоначално, само че Казийски и компания съумяха да ги настигнат в решаващите точки. Все отново възпитаниците на Фердинандо ди Джорджи записаха частта на своята сметка. Вторият гейм беше по-оспорван първоначално, а в края Цветан Соколов и съотборниците му преобладаваха за 2:0.

Снимка: legavolley.it

" Верона " беше притиснат до стената, само че реагира стремително, печелейки два оспорвани гейма. Така мачът се реши в тайбрек.

Като корона на атрактивната игра, петият гейм предложи нова порция волейболни страсти. " Лубе Чивитанова " поведе първоначално и по всичко изглеждаше, че се доближава до успеха. Само че волейболистите на " Верона " изравниха за 11:11. Последва замяна на атрактивни отигравания. В последна сметка Цветан Соколов и компания се поздравиха с първа победа в четвъртфиналния плейоф.

Снимка: legavolley.it

Матей Казийски записа 22 точки за " Верона ", до момента в който Соколов означи 27 за " Лубе Чивитанова ". Най-резултатен в мача беше Леал от тима на спечелилите с 28 точки.

Следващата седмица хазаин на втория конфликт от четвъртфиналите ще бъде " Верона ".

В различен мач от този стадий на шампионата " Перуджа " се наложи безапелационно над " Монца ". Тимът на капитана на националния отбор Виктор Йосифов записа предстояща загуба с 0:3 (29:31, 16:25, 11:25).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР