Волейбол.България стартира с победа участието си в квалификациите за световното

...
Волейбол.България стартира с победа участието си в квалификациите за световното
Коментари Харесай

Спорт: ОБЗОР – Волейболистките на България с победа, Кими Райконен продължи договора си с Ферари, ясна е датата, на която ще се проведе мачът Пулев-Джошуа

Волейбол.България започва с победа присъединяване си в квалификациите за международното по волейбол за дами. Българският тим завоюва против Словения с резултат 3:1 след 100 минути игра. Мачът се организира в зала „ Топспорт Сентрум “ в Ротердам. В сряда ще се организира мач сред тимовете на България и Чехия от 15:30 часа.
Формула едно. Финландският водач от Формула 1 Кими Райконен продължи контракта си с „ Ферари “, се споделя в известие, оповестено на формалната интернет страница на италианския отбор.
От публикувания текст излиза наяве, че финландецът ще се състезава в най-престижния авто шампионат и през 2018 година
След 11 от общо 20 надпревари в сегашния сезон Райконен заема пето място с 116 точки.
Бокс. Мачът сред Кубрат Пулев и международния първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа за купата във версия IBF ще се организира на 28 октомври на „ Милениъм Стейдиън “ в Кардиф, Уелс. Това оповестяват от щаба на английския боксьор.
Антъни Джошуа стана първенец след победа над украинеца Владимир Кличко. Реваншът сред двамата трябваше да се състои на 2 декември, само че Кличко постави завършек на спортната си кариера. Така кандидат за купата стана Кубрат Пулев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР