Волен Сидеров и Деница направиха прецедент на сватбата си в

...
Волен Сидеров и Деница направиха прецедент на сватбата си в
Коментари Харесай

Волен и Деница с прецедент на сватбата си, направиха нещо, което никой друг досега!

Волен Сидеров и Деница направиха казус на сватбата си в прорез с всички правила. Двамата подписаха първо църковен брак и едвам по-късно се насочиха към известно столично заведение, където ще минат и през цивилен обред. Така водачът на " Атака " и обичаната му първо узакониха връзката си пред Бога и едвам по-късно ще го създадат и пред поданството. Лидерът на „ Атака” Волен Сидеров не може да се насити на красивата си брачна половинка Деница. Младото семейство преди минути се врече във безконечна честност пред Господ в столичния храм „ " Св. св. Кирил и Методий ".

Веднага, откакто излязоха от църквата, Волен целуна брачната половинка си. Малко по-късно те още веднъж зарадваха гостите си със буйна целувка.



„ На днешния ден ще събера политическите сътрудници, хора, които не са в положителни връзки, само че аз ще ги сдобря. Надявам се, в случай че има някакви разминавания в държавното управление, през днешния ден да бъдат заличени.



Винаги има нещо за оправяне. Днес считам да бъде денят за оправяне на връзките в коалицията”, сподели Сидеров пред събралите се публицисти.



А щастливата му брачна половинка Деница призна, че мисли за още едно дете.





Младото семейство потегли към Къщата с часовника на столичната улица „ Московска”, с цел да подпишат цивилен брак. Там ще бъде и тържеството след сватбата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР