Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов са изключени от

...
Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов са изключени от
Коментари Харесай

Изключиха Сидеров, Чуколов и Шопов от Обединени патриоти

Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов са изключени от ПГ на " Обединени патриоти ", стана ясно при започване на пленарното съвещание. Решението е взето на 25 юли 2019 година от парламентарната група на " Обединени патриоти ". От там твърдят, че това няма да повлияе на стабилността на обединението.

 © БГНЕС
„ Тримата депутати могат да останат и да се присъденият към нас. Това си е тяхно решение “, сподели зам.-председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов.

„ Коалицията „ Обединени патриоти “ съществува, тя продължава своя път, тя държи на подписите, които е положила под съдружното съглашение с ГЕРБ. Ангажиментите за ръководството на страната не престават да бъдат и наши. Г-н Сидеров не е част от тази коалиция “, съобщи съпредседателят на ПГ „ Обединени патриоти “ и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

На въпрос дали без депутатите на Сидеров те стават малцинство, Веселинов съобщи, че е имало и държавно управление на малцинството.

„ Няма аргументи да съгласуваме вътрешно съдружните си връзки с Борисов. Една коалиция е общественост на цели, хрумвания и положителни връзки сред хората “, добави Веселинов и отсече, че ръководството на „ Обединени патриоти “ и ГЕРБ продължава.

„ Развод. Нормално. 20 индивида споделиха не ги желаеме и край. Няма драма. Животът продължава “, съобщи Валентин Касабов.
 Изключиха Изключиха "Атака " от коалиция "Обединени патриоти "
Развитие на спора измежду патриотите. Днес следобяд се е събрал Съветът на дребната коалиция без партия "Атака ". Партията е била изключена от коалиция...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР