Вокалистът на Гравити Ко Явор Захариев, който почина месец преди

...
Вокалистът на Гравити Ко Явор Захариев, който почина месец преди
Коментари Харесай

Явор Захариев започнал да друса след смъртта на майка си

Вокалистът на Гравити Ко Явор Захариев, който умря месец преди да навърши 39 години се бил върнал към опиатите след дълга битка с дрогата. Това е най-вероятно повода да бъде открит в тежко положение със чупен нос два дни преди да издъхне.

За тежката си взаимозависимост от опиатите Явор призна предходната година, когато се завърна в бандата след петгодишно неявяване. Той разкри, че е прекарал три години в комуна в Хърватска, където работел като готвач.

Според осведомени протегнал ръка към дрогата поради гибелта на баща си, и на майка си, която обожавал. Той не съумява да превъзмогне гибелта й и стартира да се друса, написа Ретро. Заради хероина няколко пъти напуща групата.

За решението да се откъсне напълно от средата тук му оказват помощ двете му сестри. Те в прав текст му споделили, че не желаят да го погребат. Самият той признава, че опиатите са персоналната му нелепост или може би тъга.

Най-тежка след комуната се оказала действителността, осъзнавайки какъв брой паники е предизвикал на околните си. Затова взел изрично решение да продължи да се лекува. Редовно се срещал с психолози. Разбрал обаче, че борбата му със зависимостта е за цялостен живот. Не мислел да се отхвърля, тъй като бил оптимист и вярвал, че има късмет. Уви, сбъднали се страховете му да посегне още веднъж към дрогата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР