Военнослужещи участват в съвместни тренировки за разполагане на полеви болници

...
Военнослужещи участват в съвместни тренировки за разполагане на полеви болници
Коментари Харесай

Спортни зали във Варна и Русе стават полеви болници

Военнослужещи вземат участие в взаимни тренировки за разполагане на полеви лечебни заведения в спортни зали във Варна и Русе, оповестиха от Министерството на защитата.

Във Варна зала в Двореца на културата и спорта се трансформира в постройка за болнично наблюдаване.
Снимка: Информационен център на МО
От Военноморски сили вземат участие 91 военнослужещи и 7 товарни автомобила и микробуси. Оборудването е превозено и съединено от военнослужещи от флота. В постройката са обособени и пространства за медицинските екипи, регистратура и места за прегледи.
" Колодрума " в Пловдив се трансформира в полева болница Капацитетът на залата е 300 кревати
В Русе за създаване на военно-полева болница в зала „ Арена Русе “ са задействани два модула. Включени са и 12 военнослужещи от Центъра за подготовка на експерти Сливен под управлението на капитан Николай Гетов. Използват се и 13 броя товарни коли, ремаркета и рейсове.
Зала „ Арена Армеец “ става полева болница при потребност Днес се организира военно обучение в залата
Вчера беше построена полева болница в пловдивската зала " Колодрума ", а преди този момент в зала " Арена Армеец " в София.

Коронавирусът и България „ Арсенал “ оставя 2000 без работа Седми случай на COVID-19 в Бургас Министерство на вътрешните работи: Декларацията за пътешестване се оставя на контролния пункт 11 души под карантина в Мъглиж: Мъж от Казанлък, върнал се от Франция, даде позитивна проба Изписват Кирил Домусчиев – дал е две негативни проби за COVID-19 Майка и щерка от Враца шият защитни маски гратис и ги раздават Алибегов: Няма по какъв начин дребен и междинен бизнес, който не работи, да заплаща 40% от заплатите и осигуровки Заразените с ковид у нас към този момент са 220 Политолог: Българите по-скоро одобряват изключителните ограничения на властта Кои маски са подобаващи за отбрана от ковид Бебе на един месец е със подозрение за ковид в Пловдив Николаос Цитиридис - самичък в студиото си от довечера по bTV Частните лечебни заведения имат запас да се включат в битката против COVID-19 Директорът на търновската болница: Тестът за COVID-19 на 4-годишното дете излиза довечера Недоволство в Банско против карантината Знаят ли завърналите се от гурбет за ограниченията против ковид Щабът: 202 са инфектираните с ковид у нас Щабът ще желае всички лечебни заведения да обособят отделения за лекуване на пациенти с COVID-19 (ОБЗОР) Заради ковид: Очаква се сериозен растеж на безработицата у нас Радев за подкрепеното несъгласие: Българският парламент прояви отговорност
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 220 2 3 4 Света 436024 13497 19630 111878 Заразени* Нови Починали България 220 2 3 Света 436024 13497 19630
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР